Preinscripcions curs 2223Oberta la preinscripció per a nous alumnes.

Podreu fer-nos arribar les preinscripcion per NOUS ALUMNES a partir del dia 02 de MAIG fins el 03 de juny de manera presencial al Conservatori Municipal d’Inca (Carrer Dureta, 5).

Per omplir la preinscripció, heu d’anar al següent enllaç: preinscripcions i escollir els estudis als que voleu optar.

LLEGIR DETINGUDAMENT:

Al centre educatiu tenim dos models d’estudi: el programa REGLAT i el programa NO REGLAT. És molt important que escolliu bé l’opció que ús interessa.

·El programa REGLAT són estudis oficials regulats per la Conselleria d’Educació. Això implica que un cop finalitzats aquests estudis, s’obtendrà la documentació acreditativa que demostra el nivell adquirit.

Si es vol accedir a un d’aquests estudis de ENSENYAMENTS ELEMENTALS DE MÚSICA i ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA, s’ha de fer una prova d’accés.

El programa NO REGLAT són estudis sense titulació que s’adapten a la necessitat de l’alumne i no van lligats a cap regulació, la qual cosa permet que siguin uns estudis mes lúdics i adaptat al nivell de l’alumnat.

Dins l’oferta d’estudis NO REGLATS, trobareu GRAU INICIAL, GRAU ELEMENTAL, GRAU MITJÀ, MÚSICA TRADICIONAL i DANSA.  NO tenen prova d’accés.

Si teniu qualsevol dubte podeu cridar al 971 88 14 20 o enviar un mail a emmat@ajinca.net.

PREINSCRIPCIÓ NOUS ALUMNES 2022/2023

2 thoughts on “PREINSCRIPCIÓ NOUS ALUMNES 2022/2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *