IMG_2714

Nascut a Planes (Alacant) a l’any 1987, s’inicia amb l’oboista Jorge Soler.

Llicenciat en Óboe pel Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, amb premi extraordinari fi de carrera, realitza els estudis Master in Music Performance a la Universitat de les Arts de Zürich (ZHdK) i el prestigios Solisten-Diplome a la Universitat de las Arts de Bern, a la classe d’Óboe del Professor Jaime González.

Entre els cursos i lliçons magistrals als que participa, destaquen els oboistes: Christian Schmitt, Dudu Carmel, Eduardo Martínez, François Leleux, Heinz Holliger, Jacques Tys, Lucas Macías i Nick Deutsch.

Bruno ha col·laborat amb la Camerata degli amici, Fundació Studium Aureum, Orquesta Sinfónica Pablo Sarasate de Navarra, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Mannheimer Philarmoniker, Orquestra del festival “Arena di Verona”, Orquestra Simfònica de Bern, Orquestra Haydn de Bolzano, Orquestra Simfònica de la regió de Múrcia, entre d’altres.

Ha estat galardonat en diverses fundacions entre les que destaquen: Dienemann Music Competition Luzern (Suiza), AudiMozart Oboe Competition com a guanyador del concurs internacional a l’any 2014 en Rovereto (Italia). També va ser convidat a participar al concurs Sony del septembre 2015 a Karuizawa (Japó).

Actualment desenvolupa activitat de concertista freelance i com a docent als centres EMMiDAT d’Inca i Musicalen de Palma.

icons-842893_1920Bruno Lucas