El passat dimecres 11 de Gener, a l’aula d’Oboè de l’Escola de Música Antoni

Torrandell EMMAT d’Inca, es dugué a terme una activitat per als alumnes d’aquest instrument, en la que varen conèixer en primera persona el procés d’elaboració de les canyes que s’utilitzen per fer sonar l’Oboè.Captura de pantalla 2017-01-14 a las 15.31.38

Bruno Lucas, professor titular d’Oboè de l’ EMMAT, va explicar al detall els passos que fan que una canya de riu, després d’un procés, pugui servir per produir el càlid so de la veu d’aquest instrument. Els alumnes més avançats varen experimentar de forma activa, sota la supervisió del professor, cada funció de les màquines i eines necessàries.

Aquesta experiència (que els alumnes varen qualificar de molt divertida, motivadora i interessant) té diverses finalitats: Augmentar el coneixement d’allò que estimem i estudiem, crear una consciència que cal cuidar la canya i familiaritzar-nos amb un procés imprescindible a la vida de tot oboista.Captura de pantalla 2017-01-14 a las 15.31.22

Descobrint els secrets d’allò que estimem i estudiem, l’Oboè!!
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *