Captura de pantalla 2024-06-24 a las 11.44.06

El sistema d’assignació és el següent:

  • Els alumnes es convoquen per any de naixementa a cada curs d’Ensenyaments Reglats (Elemental i Professional) i  per als No Reglats. En cas de coincidència en data de naixement, es farà servir la lletra publicada al BOE núm. 180 de 29 de juliol de 2023 en referència al sorteig de la lletra per a accedir a la funció pública.  La lletra en qüestió és “W”.

  • L’acte d’assignació és en crida única, en el dia i hora que s’especifiquen al quadre adjunt.

  • En cas de no poder assistir per motius de força major, s’ha de comunicar abans de divendres dia 28 a les 12:00.h. En tal cas en el moment d’agafar l’horari individual es procedirà a contactar per telèfon al número que s’hagui indicat abans de dia 28 a les 12:00h.. Es faran dos intents de comunicació, en cas que no es localitzi a la persona, es perdrà el torn d’assignació d’horari individual, no la plaça.

  • Els alumnes que en el moment de publicació d’aquesta convocatòria resten pendents de realitzar alguna de les proves d’accés, en cas d’aprovar dita prova d’accés, queden automaticament convocats per a l’assignació d’horari individual.

ASSIGNACIÓ HORARIS 2024 2025

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *