El passat 23 de febrer, un grup de 24 persones (16 alumnes, 7 pares i 1 professora), van assistir al concert oferit per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, a l’Auditòrium de Palma, que interpretà de forma extraordinària, el següent programa: 
 
Obertura Foners de Antoni Parera
Concert per a piano de Robert Schumann, amb Christopher Park al piano
 
Prélude à l’après midi d’un faune i
La mer de Claude Debussy
Daphnis et Chloé de Maurice Ravel.
 
Com a flautistes que som, vàrem gaudir molt (però no només), amb la segona part del concert. Aquests autors sempre li han confiat a la flauta un paper exquisit dins de l’orquestra, i l’OSIB va aconseguir recrear i transportar-nos a l’ambient del panorama sonor de la França de principis del segle passat, i ens va esglaiar a tots. Certament sortírem encantats i a ben segur repetirem.  
Volem agrair a skualo-diving-watersports-colores-horizla seva col·laboració, fent més fàcil anar fins a Palma.
2017-02-23-PHOTO-00000013
L’EMMiD Antoni Torrandell s’en va a veure a l’OSIB
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *