IMG_20170317_165917

El passat dia 17 de març, els més petits de la nostra escola, van visitar l’orgue de Sant Francesc. L’activitat forma part dels Tallers d’Orientació Instrumental de l’escola, dirigits pels professors Carles Sendra i Agustina Miquel, els quals s’encarreguen de dirigir, coordinar i supervisar pdagogicament l’activitat, per tal de garantir el màxim aprofitament dels alumnes, juntament amb la col·laboració de tot el claustre de professors.

Així doncs, el grup es va traslladar a Sant Francesc, a on el músic Tomeu Manresa, els va rebre i els va mostrar l’orgue. Els va explicar,  les característiques principals de l’instrument, com funciona i com sona. Per a això, juntament amb el nostre professor Carles Sendra, van oferir un petit concert, junts i després d’orgue tot sol. Nins i pares, van gaudir del privilegi de vsitar l’orgue i d’un petit concert.

Volem agraïr a Tomeu Manresa, a Sant Francesc, a Carles Sendra i a tots els que varen participar, així com a tots els que ens heu fet arribar fotos i vídeos del moment.

VÍDEO

Els més petits a l’orgue de Sant Francesc
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *