Plaç per matrícules

Podreu fer-nos arribar les preinscripcion per NOUS ALUMNES a partir del dia 7 de juny fins el 23 de juny de manera presencial al Conservatori Municipal d’Inca (Carrer Dureta, 5) de les 9:30 h a les 14:30 h.

Per omplir la preinscripció, heu d’anar al següent enllaç: https://emmat.incaciutat.com/preinscripcions-i-matricules-201718/ i escollir el que necessitau.

LLEGIR DETINGUDAMENT:

Al centre educatiu tenim dos models d’estudi: el programa REGLAT i el programa NO REGLAT. És molt important que escolliu bé l’opció que ús interessa.

·El programa REGLAT són estudis oficials regulats per la Conselleria d’Educació. Això implica que un cop finalitzats aquests estudis, s’obtendrà la documentació acreditativa que demostra el nivell adquirit. A més un cop arribat a estudis de música superiors, es poden complementar amb altres estudis.

Aqui dintre trobareu els estudis de GRAU ELEMENTAL i GRAU MITJÀ . I si es vol accedir a un d’aquests graus s’ha de fer una prova d’accés.

El programa NO REGLAT són estudis sense titulació que s’adapten a la necessitat de l’alumne i no van lligats a cap regulació, la qual cosa permet que siguin uns estudis mes lúdics i adaptat al nivell de l’alumnat.

I aqui, trobareu els estudis de GRAU INICIAL, GRAU ELEMENTAL, GRAU MITJÀ, MÚSICA TRADICIONAL i DANSA. I NO tenen prova d’accés.

Si teniu qualsevol dubte podeu cridar al 971 88 14 20 o enviar un mail a emmat@ajinca.net.

 

PREINSCRIPCIONS NOUS ALUMNES CURS 2020-2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *