A l’apartat NORMATIVA PRÒPIA DEL CENTRE, trobareu els documents amb el conjunt de normes, criteris i proves per a accedir als Ensenyaments Elementals i als Ensenyaments Professionals (En dos parts) respectivament.

CALENDARI DE PROVES D’ACCÉS 2022: DEL 26 AL 28 DE JUNY DE 2023 i DEL 18 AL 22 DE SETEMBRE DE 2023

HORARIS DE LES PROVES JUNY 2023

LLISTAT ALUMNES PROVA ACCÉS

IMPORTANT: Les proves d’accés elementals són obligatòries per a TOTS els alumnes interessats en cursar aquests estudis, i que opten a accedir a qualsevol dels cursos elemental o professional i que no es trobin cursant actualment aquests estudis, independentment de si són alumnes del centre o no

Igualment són obligatòries per a aquells alumnes que tot i haver finalitzat els seus estudis elementals al nostre centre volen accedir als estudis d’Ensenyaments Professionals.

Les dates de les proves serà del 26 al 28 de JUNY i del 18 al 22 de SETEMBRE, oportunament i amb antelació es publicaran els tribunals per a cada una de les especialitats.

El contingut de les proves es troba desenvolupat en cadascun dels documents i que podeu trobar a la nostra pàgina web.

La convocatòria és única, tant per a nous aspirants com per a antics alumnes del centre que vulguin accedir a aquests estudis tant elementals com a professionals.

Proves d’accés 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *